Björnösund Södra 1e / Frötuna - Björnösund / Norrtälje

Åretrunthus med båtplats

Slutpris
1 275 000 kr
Referensnummer
121 897
Boarea
75 kvm
Driftkostnad
10 400 kr/år
Tomtarea
2 066 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björnösund Södra 1e såldes av oss 2014-04-25.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frötuna - Björnösund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fritidsstuga med åretruntstandard i vinkel med 4 rum och kök om ca 75 kvm, gäststuga och stiligt garage/hobbyrum. Påkostat garage med automatportar, klinker med golvvärme och passar perfekt för dig med bilintresse eller hobby. Garaget byggdes med en tanke att ha fler användningsområden som till exempel gästrum/tonårsrum/biljardrum/hobbyrum/festlokal. Bardisk i hörnan kan medfölja i köpet.
Passande både som åretruntboende och sommarnöje. Lättskött naturtomt. Trivsamt område precis vid gränsen till Rådmansö med fin badplats och båtbryggor där du kan erhålla båtplats om så önskas. Endast ca 10 minuter till Norrtälje där du hittar butiker och gågator

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.