Unungeslingan 38 / Edsbro / Norrtälje

Gård i mysig by på landet - Ränka

Slutpris
3 995 000 kr
Referensnummer
147 079
Boarea
154 kvm
Objekttyp
Hästgård
Såld
2014-03-28
Bostaden är såld!

Denna gård på Unungeslingan 38 såldes av oss 2014-03-28.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo längs en slingrande byväg i en idyllisk by på landet. Den här fina gården har rejält med mark, ca 48, 7 ha fördelat på ca 27 ha produktiv skog och 20 ha åker samt del vattenområde i sjön Närdingen. Totalrenoverat boningshus om ca 154 kvm fördelat på 6 rok varav 3-4 sovrum. Genomgående smakfulla färg- och materialval i romantisk lantstil. Det finns vedspis i köket och vedeldad bastu på tomten. Större ekonomibyggnad i två plan med stall för 4-7 hästar samt loge och loft samt separat lösdrift godkänt för 4-6 hästar. Pendlingsbuss till/från Stockholm stannar utanför gården. Vinter och sommarhagar på bekvämt avstånd till stallet. Ridbana finns och härlig ridterräng för långa turer till häst.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.