Svensboda Kvarnväg 9 / Svensboda / Bergshamra / Norrtälje

Soligt och ostört

Slutpris
750 000 kr
Referensnummer
152 121
Boarea
28 kvm
Driftkostnad
9 950 kr/år
Tomtarea
2 932 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-05-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Svensboda Kvarnväg 9 såldes av oss 2014-05-09.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svensboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt sommartorp med bastubyggnad, gäststuga, redskapsbod med vedförråd o härligt stor altan i ostört och soligt läge som binder samman torpet och bastubyggnaden. För barnen finns söt lekstuga, repstege och romerska ringar. Den som vill ha en kall läsk eller öl kanske kan hitta den i den lilla jordkällaren.
Trevligt område i Svensboda med fotbollsplan, bouleplan och midsommarfirande. Nära fin badsjö med klart vatten och lång badsäsong för att vattnet blir varmt tidigt på sommaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.