Långa vägen 23 Kärrmaräng / Gålö Kärrmaräng / Gålö / Haninge

Trivsamt på Gålö!

Slutpris
320 000 kr
Referensnummer
160 610
Boarea/biarea
32/9 kvm
Driftkostnad
25 100 kr/år
Tomtarea
437 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Långa vägen 23 Kärrmaräng såldes av oss 2014-06-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gålö Kärrmaräng är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam och ombonad stuga för fritidsmys i vacker skärgårdsidyll. Ett lättskött ställe nära hav och vacker natur med båtplats och badplats helt nära! Charmig stuga med vind som kan inredas till loftplan. En trivselkälla är den öppna spisen! En lättskött liten trädgård med bra läge i området, arrendetomt med gräsplaner, trädgårdsland, skyddande häckar och gränsande mot naturmark. Det finns två fina uteplatser, bägge med bra solläge. Båtbrygga finns för båtar med 3-5 meters djupgående.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.