Ensjövägen 7 / Bergshamra - Issjö / Bergshamra / Norrtälje

Sjönära åretruntboende - Sjöändan.

Slutpris
1 495 000 kr
Referensnummer
164 231
Boarea/biarea
83/15 kvm
Driftkostnad
26 972 kr/år
Tomtarea
2 267 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-10-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ensjövägen 7 såldes av oss 2014-10-03.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra - Issjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära åretruntboende i populära Sjöändan med en knapp timmes bilväg från Sthlm. Området ligger vid södra änden av Länna Kyrksjö. Huset rymmer ca 83 kvm fördelat på 3 rok varav 1-2 sovrum och öppna sällskapsytor med panoramafönster mot sjön. På den högt belägna tomten finns även en tillhörande gäststuga och förråd, carport samt vedförråd. Lättskött kuperad naturtomt, helt insynskyddad med strålande sjöutsikt och sol hela dagen! Två härliga altandäck i olika väderstreck. Huset ligger vid en lugn återvändsgränd och har nära till bad och båtplats. Fiskerätt för handfiske i sjön. För mer info se www.sjoandan.se.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.