Getkobben / Grindafjärden / Grinda / Värmdö

Privat skärgårdsö

Slutpris
7 600 000 kr
Referensnummer
165 982
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
10 217 kr/år
Tomtarea
11 850 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1- planshus med källardel
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Getkobben såldes av oss 2014-03-31.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grindafjärden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva ett unikt sommarparadis på en helt egen ö och med endast 1 timmes restid från Stockholms city! Ön - Sjötomten är på hela 11 850 kvm rymmer allt man kan önska, här finns bland annat fina badvänliga badklippor,skyddad strand i viken innanför bryggan, gräsytor samt eget vatten om 230 000 kvm och brygga med segelbåtsdjup. Båtplats ingår i Siggesta båtklubb och därifrån är det endast ca 5 minuters båtfärd till ön.

Fastigheten består av två stycken enklare hus, det ena om ca 55 kvm med storstuga, kök, groventré, sovrum och inglasad veranda med panoramafönster ut över fjärden i väster. Det andra huset är ca 50 kvm med storstuga med öppen spis, sovalkov, kök och inglasad veranda med högt läge på östra sidan av ön. Det finns även en bastubyggnad, förrådslänga med utedass, fiskerök samt jordkällare.

Getkobben är ett sommarnöje för hela familjen i lugn och avstressande skärgårdsmiljö med pendlingsavstånd till stan på ca 1 timme . Busshållplats finns nära Siggesta båtklubb. Till Grinda tar du dig på ca 5 minuter med båt. Grinda trafikeras året runt med båt från Stockholm.

Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.