Vettershaga Byväg 1 / Vettershaga / Bergshamra / Norrtälje

Sjönära i Vettershaga

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
167 991
Boarea/biarea
320/105 kvm
Driftkostnad
35 842 kr/år
Tomtarea
3 240 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2-planshus
Såld
2014-06-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vettershaga Byväg 1 såldes av oss 2014-06-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vettershaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor sjönära fastighet intill Vettershagabron med strålande sjöutsikt över Vettershagafjärden, Löparö och Urö. Mycket charmig f.d. skolbyggnad uppförd på 1920-talet. Stor potential, härlig atmosfär, fin pärlspont och fantastisk takhöjd på hela 3.65 meter på entréplan där skolsalen fanns. På övre våningen fanns gymnastiksal och matsal.
Ett verkligt tillfälle för dig som vill skapa din egen planlösning och välja dina egna ytskikt och få ett unikt boende i fantastisk skärgårsmiljö. Huset är renoverat utvändigt och köparen får färdigställa invändigt.
Intill huset finns ett 2-bilsgarage uppfört 2013.
Möjlighet till båtplats.
SL-buss stannar ca 100 meter från tomten vid landsvägen. Närmaste samhälle är Bergshamra (6km) där det finns välsorterad matbutik, byggvaruhus, post, bensinmack, vårdcentral, skola och dagis.
Till Stockholm är det pendlingsavstånd (62 km) och till Norrtälje är det (20 km).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.