Tegnérlunden / Gideonsberg / Västerås / Nyproduktion

Helt ny 3:a med härlig utsikt över Västerås stad!

Slutpris
2 145 000 kr
Referensnummer
171 883
Boarea
80 kvm
Avgift
4 313 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérlunden såldes av oss 2014-03-31.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gideonsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våning 5 med fin utsikt över Västerås stad kommer denna välplanerade 3:a på 80 m² att finnas. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men för den som önskar ett seperat kök har möjlighet att påverka detta. Sovrummen ligger vägg i vägg och mittemot har man badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Förråd i lägenheten eller varför inte en lyxig walk-in closet. Rymlig balkong på 15,5 m². Ett perfekt boende för den som vill har både lummig oas men samtidigt nära till centrum och alla bekvämligheter. Planerad inflytt är tidig vår 2016.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.