Vretgatan 1 / Korsta / Kumla

Smakfullt boende!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 641 kr/mån
Driftkostnad
1 927 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2015-03-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Vretgatan såldes av oss 2015-03-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Korsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vretgatan 1 och en mycket smakfull bostadsrättsvilla med hörnläge i Kumla. Här erbjuds du som köpare ett boende på ca 105 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och från hallen passerar du badrummet, det första sovrummet samt det separata wc-utrymmet vidare kommer man sedan in i köket och därifrån in i ett utav sovrummen. Vardagsrummet har bra ljusinsläpp och härifrån kommer man också ut på altanen om ca 31 kvm med markis och i sydvästläge. Stort sovrum i anslutning till vardagsrummet. Vidare får du mervärden i form utav bl.a garage med fjärrstyrda portar samt förråd. Nära till skola samt barnomsorg. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.