Linköping Landeryd 6:74 / Landeryd / Linköping

Tomt med lantliga vyer

Slutpris
750 000 kr
Tomtarea
2 110 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Linköping Landeryd 6:74
Såld
2015-03-09
Bostaden är såld!

Denna tomt på Linköping Landeryd 6:74 såldes av oss 2015-03-09.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landeryd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÄLLSYNT TILLFÄLLE - villatomt i sydvästläge med tilltalande lantliga vyer ca 2 km från Landeryds kyrka är nu till salu. Tomten är ca 2110 m². Förhandsbesked finns från Linköpings kommun för bostadshus och garage. Tomten är inte bunden till någon särskild husleverantör. Väg och el kommer att finnas vid tomtgräns. Tomten är utsatt av lantmäteriet för snar avstyckning och möjlighet att bygga redan i sommar. Välkomna att kontakta Maria Hall 0705-983728 för mer information och visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.