Sök Meny
Såld

Sigtuna - Venngarn / Venngarn 370 A

Stor hörnlägenhet med två uteplatser!

Vilken härlig lägenhet! Välkommen till en stor 4:a med egen ingång i markplan med två rymliga uteplatser varav en i vinkel. Njut av morgonkaffet i morgonsolen på framsidan med utsikt mot ängar och hagar! Sedan har du den andra altanen i vinkel med mycket bra solläge hela dagen!

Du kommer in i en rymlig hall med gott om plats för garderober. Till vänster ligger köket med plats för matbord. Till vänster ligger även vardagsrummet med utgång till altanen i vinkel som vetter mot söder och sydväst.

Det stora badrummet rymmer både duschhörna, tvättmaskin, torktumlare, WC och kommod. Här finns också gott om plats för linneskåp.

Sovrummen är tre stycken och ligger som i en egen del av lägenheten. Det finns också ett extra duschrum med duschhörna, WC och kommod.

Golven i alla rum består av ekparkett och väggarna är vitmålade. I badrummen ligger klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt.

I lägenheten finns också en klädkammare.

Totalt är det 10 lägenheter i föreningen. Alla lägenheter har sitt eget förråd och varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer genom Sigtuna Stadsnät.

Möjlighet till inflyttning från 1 november 2016!

Boende på Venngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns. På Wenngarn finns även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer.
På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan.
För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Sponsrade länkar
Brf Hallonbacken
Sigtuna / Venngarn
Venngarn 370 A
Slutpris: 2 975 000 kr
Boarea: 105 kvm
Avgift: 4 694 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2016-11-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige