Din mäklare i Sigtuna Märsta Rosersberg

Mäklarhuset Sigtuna Märsta RosersbergBesöksadress

Stora Gatan 54 193 30 Sigtuna

Ska du köpa eller sälja en bostad? Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på på Sigtuna, Märsta och Rosersberg. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär. Vi erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar oss ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Våra mäklare är samtliga bosatta i Sigtuna kommun och kan Sigtuna Märsta Rosersberg.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Sigtuna drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg har varit etablerat på orten ända sedan 1948 och firar 75-årsjubileum 2023! Vi är fem mäklare och en assistent som tillsammans har en lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostads presentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Mäklaruhset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mer från oss


Mäklare & medarbetare


Patrik Gotthold

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Lina Gustavsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Anna Fröberg

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg Stora Gatan 54 193 30 Sigtuna

Öppettider


Sommar öppettider
Måndag - Fredag kl. 9.00-16.00
Lunchstängt kl. 12.00-13.00

Boka fri värdering


Som din mäklare i Sigtuna, Märsta och Rosersberg utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.