Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i Märsta

Som boende i Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

FRITID OCH NÄRSERVICE

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall.
Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och i Märsta centrum finns flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten.
För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

KOMMUNIKATION

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.
Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Sigtuna Märsta Rosersberg

Stora Gatan 54, Box 140
193 23 Sigtuna

Kontoret sommaröppet 9.00 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Områden

Så här nöjda är våra kunder

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg har 4,8 av 5 i betyg

Läs våra 531 omdömen
Aktuella försäljningar
Visa alla 36
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering