Sök Meny
Såld

Sigtuna - Venngarn / Venngarn 370 C

Stort vardagsrum med öppen planlösning till kök! Två uteplatser!

Välkommen till Venngarn 370 C!
Trevlig 2:a som har dubbla uteplatser! Vid den egna entrén ligger ett trädäck som vetter mot öster och är perfekt för morgonkaffet! På baksidan har man också en uteplats som vetter åt sydväst.

Lägenheten har ett stort sovrum med plats för garderober samt en rymlig hall. Vardagsrum och kök går i vinkel och har en helt öppen planlösning. Härifrån nås uteplatsen på baksidan.

I rummen ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade. Badrummet har klinkergolv och vita kaklade väggar, duschhörna, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, WC samt ett tvättställ.

Totalt är det 10 lägenheter i föreningen. Alla lägenheter har sitt eget förråd och varje lägenhet är garanterad en parkeringsplats. Pris för parkering är 200 kr/månad.

Fiber för bredband och TV är indraget och uttag finns i samtliga boenderum. Möjlighet att välja mellan ett antal olika leverantörer.

Möjlighet till inflyttning från 1 november 2016!

Boende på Wenngarn har specialerbjudande från golfklubben och den toppmoderna gymanläggningen i området (se http://wenngarnsportcenter.se). Det finns gratis transfer till Sigtuna Stad (se bif. PDF) samt givetvis skolbuss för barn. Förskola finns. På Wenngarn finns även Kulturstallet med bryggeri, bageri, musteri och eventytor för upp till 500 personer.
På området finns Hotell Anstalten med restaurang för luncher, middagar och söndagsbruncher. Det finns även den populära och omtalade pizzerian i Dammstugan.
För mer information om Wenngarn och vad som planeras i området rekommenderas ett besök på: www.wenngarn.se

Sponsrade länkar
Brf Hallonbacken
Sigtuna / Venngarn
Venngarn 370 C
Slutpris: 1 980 000 kr
Boarea: 58 kvm
Avgift: 2 514 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: BV
Såld: 2016-11-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige