Nyåkersvägen 44 / Södra Sunderbyn / Luleå

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea/biarea
144/36 kvm
Driftkostnad
32 737 kr/år
Totalareal
558 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-05-23
Bostaden är såld!

Denna villa på nyåkersvägen såldes av oss 2019-05-23. Se alla våra försäljningar i Södra Sunderbyn samt även på nyåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Sunderbyn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött Nordkalotthus med extravagans som takkupa & balkong! Genomgående fräscht och välunderhållet hus med trevlig boyta och fina sällskapsytor! Inbjudande ljus, luftig planlösning med fyra stora sovrum som alla är väl tilltagna i storlek och detsamma gäller sällskapsytorna med bra kök, vardagsrum och allrum med tillgång till balkong. Trevligt läge på hörntomt i innerslinga vänd i bästa sydvästläge som ger sol i stort sett hela dagen. Tomten är dessutom FRIKÖPT och fint insynsskyddat med tät häck runt om samt fräsch trädäckad altan där du kan njuta i lugn och ro. Lugn gata i barnvänliga omgivningar med närhet till naturen, gångstigar och elljusspår i skogen intill samt kort promenad till mysig badplats med sandstrand. Området bjuder också på idrottsaktiviteter i sporthall, ishall och fotbollsplaner.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration