Sök Meny
Såld

Åre - Tegefjäll / Canyonvägen 30 H

50 meter till liften!

Välkommen till populära Canyon i Tegefjäll och denna fräscha lägenhet om 40 kvadrat med smart planlösning! Detta mysiga familjeområde ligger i direkt anslutning till barnbacken, och man tar sig enkelt upp till den nya stolsliften samt resten av området Duved/Tegefjäll. Bostadsrätten ligger, från den större parkeringen sett, i den vänstra längan närmast backen. Lägenheten inrymmer allrum/kök med öppen planlösning, två sovrum samt badrum med bastu. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Åre / Tegefjäll
Canyonvägen 30 H
Slutpris: 1 255 000 kr
Boarea: 40 kvm
Avgift: 1 301 kr/mån
Driftkostnad: 990 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1 av 2
Såld: 2016-12-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.