Gryningsvägen 12 / Storvreta / Uppsala

Mycket välplanerat hus med många rum, fungerande kakelugn och en stor altan med trädäck

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
149/18 kvm
Driftkostnad
49 897 kr/år
Tomtarea
570 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-10-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Gryningsvägen såldes av oss 2017-10-20.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storvreta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta trivsamma och välplanerade hus beläget i populära Storvreta. Huset är yteffektivt med många rum och har genomgående parkettgolv från Kärhs. Entréplanet erbjuder välkomnande nytapetserad entré och hall, fint kök som renoverats -06, vardagsrum med stort fönsterparti och kakelugn från Marieberg, två sovrum; varav det ena med rejäl klädkammare, badrum som renoverats -06 samt tvättstuga som är i behov av renovering. Övre plan rymmer ett stort allrum, tre sovrum samt ett badrum som renoverats -10. Det finns även en vind med trappa från allrummet.

Trädgårdstomten är delvis omgärdad av häck. Här finns syrener, gräsmatta, fruktträd och en stor altan med trädäck i vinkel i skyddat sydvästläge. Det finns också garage, förråd och vedbod.

I Storvreta bor du mycket bekvämt med närhet till skolor, förskolor, butiker och allmän service. Mycket bra pendlarläge och goda kommunikationer med buss, Upptåget och enkel påfart till E4:an.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn