Stratusvägen 33
Stratusvägen 33
Malin Banger, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Malin Banger

Ansvarig mäklare

Till salu

Stratusvägen 33

Pris

3 795 000 kr


Pris

3 795 000 kr



Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stratusvägen 33


Till salu
Pris
3 795 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Modernt gavelradhus i tre plan!

Är detta moderna gavelradhus i stadsnära Fullerö Hage ert nästa hem? I den största modellen av hus i Brf Hussvalan bor ni på tre välfördelade våningsplan med gott om plats för den större familjen. Radhuset är smakfullt inrett med spännande arkitektur, stora sociala ytor och påkostade materialval.

Känn er välkomnade in på den egna skyddade innergården innan ni stiger in i entréhallen som erbjuder er gott om förvaring bakom spegeldörrar från Elfa. På framsidan av huset finns också en av altanerna där ni ett kan njuta av morgon- och förmiddagssolen. På entréplanet finns sedan husets samlingspunkt - den kombinerade ytan mellan kök och vardagsrum där köksön tronar mitt i rummet. Det påkostade köket från Ballingslöv erbjuder full maskinell utrustning från Siemens och har inretts med sober färgskala som tilltalar de flesta. Intill köksdelen samsas matplats och vardagsrumsdel med det fina ljusinsläpp som fönsterpartierna ger. Här nås husets andra altan, denna med kvällssol, med tillhörande grästäppa med plats för en egen studsmatta eller varför inte några odlingslådor? På entréplanet finns förutom allt detta också ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och dusch.

Från köksdelen når ni nästa plan i huset och här är bostadens mer privata del placerad. Med sin takhöjd på 5,2 meter upp till nock är detta verkligen något extra! Ett rymligt gemensamt allrum samt fyra separata sovrum möjliggör för alla enskilda familjemedlemmar att få sitt eget krypin. Från ett av sovrummen nås också den väl tilltagna balkongen som även den har härligt kvällssolsläge! Badrummet erbjuder badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Sist men inte minst har ni loftet som gör de här husen unika i området. Använd ytan som ett gäst-, arbets-, sovrum eller varför inte en ateljé?

Nuvarande ägare har gjort många väl tilltänkta tillval i huset som val av kök och badrum samt ett extra bra vitvarupaket för en bättre kvalitet i vardagen. Hela huset har en ljus enstavsparkett från Kährs och med den vattenburna golvvärmen innebär det att huset inte behöver några element som försvårar möbleringen. Det finns två kallförråd, ett på vardera sida av huset och uppfart med plats för en bil.

Brf Hussvalan i Fullerö Hage är en välmående förening med flera gräsytor med lekplatser för barnen. På vintertid används den lilla kullen precis utanför bostaden flitigt av barn som åker pulka när snön kommer.

Fullerö Hage har ett ypperligt pendlarläge med nära till E4:ans påfart, flera busslinjer trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på cirka 10–15 minuter med cykel. Hela vägen in till Uppsala finns även cykelväg. Endast några hundra meter bort ligger en stor park med lekpark och väl tilltagna grönytor samt förskola med plats för 140 barn, mack, Tesla Supercharger och mindre livsmedelsbutik. I en detaljplan som berör området planeras det för en skola. Ett annat detaljplanearbete som pågår är Södra Storvreta där Storvreta och Fullerö Hage byggs ihop.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!


Pris
3 795 000 kr
Boarea
148 kvm
Avgift
5 914 kr/mån
Rum
7 rum (5 sovrum)


Aktuella visningar


Söndag 05 maj

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka
Tid tilldelas i samband med bokning via mail!

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Malin eller Kajsa för mer information kring Stratusvägen 33 Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Här finns oändliga möjligheter till att nyttja ytan. Kanske ett lyxigt gästrum eller varför inte en egen ateljé?
Eget loft

Här finns oändliga möjligheter till att nyttja ytan. Kanske ett lyxigt gästrum eller varför inte en egen ateljé?

Samlingspunkten i de flesta hem - köket! Här kombineras det med uteplatser i båda väderstreck samt matplats och vardagsrum.
Eget loft

Här finns oändliga möjligheter till att nyttja ytan. Kanske ett lyxigt gästrum eller varför inte en egen ateljé?

Påkostat kök

Samlingspunkten i de flesta hem - köket! Här kombineras det med uteplatser i båda väderstreck samt matplats och vardagsrum.

Koppla av efter jobbet och njut av sommarens kvällar medan barnen leker på den lilla trädgårdstäppan intill.
Uteplats med kvällssol

Koppla av efter jobbet och njut av sommarens kvällar medan barnen leker på den lilla trädgårdstäppan intill.




Rumsbeskrivning

01
ENTRÉPLAN


02
Hall

Välkomnande hall med klinkergolv och vitmålade väggar. Skjutdörrsväggar i spegelglas från Elfa med förvaring bakom. Utanför dörren finns möjlighet att ha en stor
sittgrupp med morgon- och dagssol.


03
Kök

Smakfullt kök med grå luckor från Ballinglöv. Stor köksö med vit marmorbänkskiva i laminat. Moderna handtag i mässing. Samtliga vitvaror kommer ifrån Siemens.


04
Vardagsrum

Lättmöblerat rum med stort fönsterparti med skjutdörr. Ljusa parkettgolv från Kährs och vitmålade väggar i neutral vit färg. Utgång till den stora altanen på baksidan med kvällssol.


05
Sovrum 1

På entréplanet finns ett sovrum passande en dubbelsäng med separat utgång till baksidans altan. Målade väggar och parkettgolv. Förvaring i skjutdörrsgarderob med elfa-system.


06
Badrum

Modernt badrum med klinkergolv i hexagonform och vitt kakel. Badrumsinredning från Ballingslöv, handdukstork och dusch med duschväggar. I badrummet finns även en tvättmaskin med ovanpåliggande bänkskiva som ger bra arbetsyta, väggskåp samt en värmepump från Nibe.


07
ÖVRE PLAN


08
Allrum

Allrum med takhöjd upp till nock om 5,2 meter. Synliga takbjälkar och takfönster för fint ljusinsläpp. Här finns en bra yta som lämpar sig för hemmakontor med plats för ett skrivbord vid takfönstret. I rummet finns också trappa som leder upp till loft.


09
Sovrum 2-3

Sovrum med stort fönsterparti och utgång till balkongen genom skjutdörr/balkongdörr. Synliga takbjälkar, målade väggar och parkettgolv.


10
Sovrum 4-5

Bra sovrum med gott om plats för säng och t.ex. skrivbord eller förvaringsmöbler. Målade väggar och parkettgolv. Fransk balkong.


11
Badrum

Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Takfönster för fint ljusinsläpp och synliga takbjälkar. Badrummet är inrett med badkar, vägghängd wc, kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva som ger bra arbetsytor.


12
LOFT

Från allrummet nås det mysiga loftet, som i praktiken innebär ytterligare ett bra sovrum! Fint ljusinsläpp från takfönster.


13
Vindsförvaring/loft

Ovanför sovrum 2-3 finns ett loft som enkelt nås med stege - perfekt för extra förvaring!


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

148 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

7 (5 sovrum)


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2018

Upplåten mark

Det är oklart med vilken rätt uteplatsen/marken nyttjas

Värme och ventilationsanl.

Radhusen har vattenburen golvvärme på båda våningar samt på loftet. Varmvatten samt uppvärmning sker via frånluftsvärmepump.
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

34 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2021-01-23


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Ansluten till kabel-tv och bredband via Viasat fiber, obligatorisk avgift 250 kr/mån läggs på månadsavin. Hastighet på bredband är 100/10 Mbit/s.


05
Uteplats framsida

Stor uteplats på framsidan i österläge med morgon- och dagssol.


06
Uteplats baksida

Stor uteplats på baksidan i västerläge med eftermiddags- och kvällssol.


07
Balkong

Balkong från stora sovrummen, även den i västerläge.


08
Övriga upplåtna utrymmen

Huruvida balkong och förråd är upplåtna med bostadsrätt eller inte har inte gått att få fram.


09
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Samtliga radhus har en uppställningsplats för bil på framsidan med el-plint. Det finns även 24 st parkeringsplatser utan el som delas med villatomterna på Stratusvägen, fri parkering, först till kvarn.


Ekonomi

01
Avgift

5 914 kr/mån

Kommentar, månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband 250 kr/mån. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiteras månadsvis i efterskott. Föreningen står för bostadsrättstillägget.

Försäkring

206 kr/mån

Hushållsström

1 800 kr/mån

Bredband/TV

250 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

2 256 kr/mån

Antal personer i hushållet

2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

2,53807%

Andel av årsavg.

Uppgiften saknas i föreningens register

Andelstal insats

2,53807%

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2023-04-18.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar. Senast kontrollerat 2023-10-01


Föreningen

01
Benämning

BRF Hussvalan i Fullerö Hage.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Brf Hussvalan ligger i Fullerö Hage strax norr om Uppsala, en bit söder om Storvreta. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Fullerö 21:74 i Uppsala kommun. Föreningen består av 42 bostadsrättsradhus i två plan och har adresserna Stratusvägen 1-23, 25-29, 30-40, 48-50 och 56-66, 74345 Storvreta.. De första radhusen stod färdiga för inflyttning hösten 2017.

Bostadsrättsradhus ritade av arkitektfirman Sustain VR & Architecture. Det finns två olika typer av huskroppar om 132 och 148 kvm, så kallade A- och B-hus. Radhusen är uppförda med träfasader och samtliga hushåll har två kallförråd, ett på baksidan och ett på framsidan.

https://www.hussvalan.se/

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar. Kontrollerat 2022-03-21

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar. Senast kontrollerat 2023-10-01

Gjorda renoveringar

2017/2018 Nybyggt
2019 Anlagt två sandlådor, uppfört farthinder
2019/ 2020 Tvåårsbesiktning

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns bänkar, matgrupp och sandlådor. En liten backe som på vintertid används flitigt av medlemmarna som pulkabacke. Det finns två återvinningsstationer i området där det finns kärl för brännbart, kompost, wellpapp, tidningar, plast, glas och metall.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte kunnat beräknas då andelstal för årsavgift ej har tillhandahållits av Föreningens förvaltare. Bostadsrättsföreningens nettoskuld uppgår till 38 572 455 kr. Uträkning av Föreningens nettoskuld är baserad på uppgifter som hämtats ur Föreningens årsredovisning för 2021-07-01 - 2022-06-30.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 914 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
I månadsavgiften ingår kallvatten. Obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bredband 250 kr/mån. Föreningen har ett gemensamt elavtal och debiteras månadsvis i efterskott. Föreningen står för bostadsrättstillägget.
Försäkring
206 kr/mån
Hushållsström
1 800 kr/mån
Bredband/TV
250 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
2 256 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
2,53807%
Andel av årsavg.
Uppgiften saknas i föreningens register
Andelstal insats
2,53807%
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2023-04-18.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Inga beslutade avgiftsförändringar. Senast kontrollerat 2023-10-01

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Fullerö Hage  i uppsala

Fullerö Hage

I Fullerö Hage växer ett nytt bostadsområde fram med blandad bebyggelse med allt från hyres- och bostadsrättslägenheter till radhus och villor. Området är beläget ca 10 km från Uppsala och 4 km från Storvreta.


01
Fördelar med området
Cykelbanor Motionsspår Växande område Bussar Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Hundvänligt

02
Servicenära

Här finns service i form av bensinstation, biltvätt och bilverkstad. På sikt finns även planer för bl.a. skola, idrottshall, restaurang och ytterligare en förskola. I närliggande Storvreta hittar du dessutom gym, frisör, apotek och restauranger m.m.


03
Med naturen runt knuten

Som boende i Fullerö Hage har du möjlighet till ett rikt friluftsliv omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Närhet till sportaktiviteter finner du i Storvreta och Uppsala.


04
Utmärkt pendlarläge

Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfart till E4 och länsväg 290, En cykelväg tar dig till Storvreta där Upptåget stannar och UL:s regionbuss nr 110 och 115 tar dig till Uppsala.


05
Familjeliv

I dagsläget finns en förskola i området men på sikt planeras för byggnation av både en skola och ytterligare en förskola.


Använd kartan
X

Platser

Anna’s Foodcourt

751 m


Restaurang kocken och kallskänkan - F.d Fullerö krog

1,15 km


Kebab Corner Sverige Ab

1,3 km


Restaurang Kreta

1,88 km


Bojhat Restaurang Och Investering Ab

2,18 km


Molnets förskola

199 m


Förskolan Majgården

709 m


Himmelsvägens förskola

1,66 km


Marias yogastund

1,67 km


Förskolan Lyckebo

1,77 km


City Gross Uppsala Gränby

6,01 km


Ulvagubben

6,64 km


Supermarket

7 km


Bönor & Blad

7,01 km


Lidl

7,79 km


Storvreta station

2,4 km


Skölsta station

8,09 km


Uppsala Centralstation

9,27 km


Uppsala C

9,27 km


Vattholma station

9,99 km


Trekanten

898 m


Ekeby

1,37 km


Storvreta Himmelsvägen

1,38 km


Storvreta Månskensvägen

1,5 km


Fullerö

1,55 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Storvreta station
    2,4 km
    7 min
    11 min
    44 min
  • Hållplats
    Trekanten
    898 m
    3 min
    4 min
    14 min
  • Sjö
    2,61 km
    14 min
    32 min
    -
  • Vatten
    1,4 km
    5 min
    6 min
    20 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Malin eller Kajsa!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.