Stratusvägen 33

Stratusvägen 33

Slutpris

3 795 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stratusvägen 33


Slutpris
3 795 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Modernt gavelradhus i tre plan!

Är detta moderna gavelradhus i stadsnära Fullerö Hage ert nästa hem? Radhuset har tre våningsplan, två uteplatser och en väl tilltagen balkong. Det erbjuder gott om plats för den stora eller växande familjen.

På framsidan av huset finns egen parkering och altaner med morgon- och förmiddagssol. Hallen erbjuder gott om förvaring bakom spegeldörrar från Elfa. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. Från hallen kommer du in i entréplanet med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och stora fönsterpartier som ger generöst ljusinsläpp. Köket har påkostad inredning från Ballingslöv och moderna vitvaror från Siemens. I köket finns också en väl tilltagen köksö med förvaring. På entréplanet finns även ett sovrum, med skjutdörrsgarderober. Från vardagsrummet och sovrummet på entréplan nås husets andra uteplats, med eftermiddags- och kvällssol. Uteplatsen har altan och en gräsmatta med plats för en egen studsmatta eller varför inte några odlingslådor? Här finns också ett förråd.

Från köksdelen går en trappa upp till husets andra våningsplan, med ett allrum som erbjuder en generös takhöjd på 5,2 meter upp till nock. Här finns fyra separata sovrum med garderober och stora fönsterpartier. Två av sovrummen har utgång till den generösa balkongen med kvälls- och eftermiddagssol. På detta våningsplan finns ett badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Badrummet har generös takhöjd och takfönster som ger fint ljusinsläpp. Från det andra våningsplanet går en trappa upp till det tredje våningsplanet, ett loft med snedtak och takfönster. Ytan kan exempelvis användas som gästrum, arbetsrum, sovrum – eller varför inte ateljé? Från det andra våningsplanet når ni även ett väl tilltaget vindsutrymme som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter.

Nuvarande ägare har satt upp innerväggar på entréplanet och det övre våningsplanet, för att få extra sovrum med plats för en stor familj. Väggarna ska enkelt kunna tas bort utan att lämna märken i golv och tak, om man föredrar originalplanlösningen. Hela huset har en ljus enstavsparkett från Kährs och vattenburen golvvärme som innebär det att huset inte behöver några element som försvårar möbleringen. Det finns två kallförråd, ett på vardera sida av huset och uppfart med plats för en bil.

Brf Hussvalan i Fullerö Hage är en välmående förening med flera gräsytor med lekplatser för barnen. På vintertid används den lilla kullen precis utanför bostaden flitigt av barn som åker pulka när snön kommer.

Fullerö Hage har ett ypperligt pendlarläge med nära till E4:ans påfart, flera busslinjer trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på cirka 10–15 minuter med cykel. Hela vägen in till Uppsala finns även cykelväg. Endast några hundra meter bort ligger en stor park med lekpark och väl tilltagna grönytor samt förskola med plats för 140 barn. I en detaljplan som berör området planeras det för en skola. Ett annat detaljplanearbete som pågår är Södra Storvreta där Storvreta och Fullerö Hage byggs ihop.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!


Boarea
148 kvm
Avgift
5 914 kr/mån
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-07-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Stratusvägen såldes av oss 2024-07-07. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Stratusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.