Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Hjalmar Brantingsgatan 27

Charmig och välplanerad 1:a med attraktivt läge!

Med attraktivt läge i Fålhagen finner ni denna välplanerade 1:a i charmig 50-talsfastighet.

Lägenhetens planlösning erbjuder entré i hall med förvaring i spegelgarderob samt ingång till badrum med Stockholmsdusch. Vidare finns ett kök med matplats för upp till fyra personer. Öppen planlösning mot rummet med plats för både soffa och sovrumsdel.

I den trevliga och lummiga innergården finns plats för avkoppling med gemensamma utemöbler samt lekplats för de minsta. I föreningen finns även tvättstuga, cykelrum, barnvagnsförråd och hobbyrum. Till lägenheten hör ett förråd och en ny medlem har goda möjligheter till bilplats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP- telefoni. Välmående förening utan några planerade avgiftshöjningar.

Här bor ni med attraktivt läge med gångavstånd till city, Centralstationen och ett stenkast från Vaksala torg och affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek och restauranger. I närheten finns en kvarterskrog men även pizzerior och restauranger samt gym och Willys.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Hjalmar Brantingsgatan 27
Slutpris: 1 595 000 kr
Boarea: 25 kvm
Avgift: 1 331 kr/mån
Driftkostnad: 168 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 3
Såld: 2017-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige