Brf Krukmakeriet, lgh 1-1001, 2-1001, 3-1001, 4-1001 / Steninge Slottsby / SIGTUNA / Nyproduktion

Välkommen till Brf Krukmakeriet!

Brf Krukmakeriet
Slutpris
3 290 000 kr
Boarea
103 kvm
Avgift
5 417 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brf Krukmakeriet, lgh 1-1001, 2-1001, 3-1001, 4-1001 såldes av oss 2017-09-29.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge Slottsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här, i Steninge Slottsby bygger SHH Bostad 55 bostadsrätter i varierande storlekar. Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats, de flesta med härlig eftermiddags- och kvällssol. Här finns också en grönskande innergård i soligt sydvästläge med sköna sittgrupper – en självklar mötesplats för familj, vänner och grannar.

Lägenheternas färgsättning med ljusa, fräscha färger och genomgående parkettgolv av ek, ger ett stilrent och luftigt intryck. Den öppna planlösningen gör att rummen känns ljusa och rymliga. Utmärkande för alla lägenheter är den funktionella utformningen. Som exempel har man byggt in förråden i lägenheterna, utformat alla badrum så att det finns plats för både tvättmaskin och torktumlare (kombinerad tvätt/tork i 1 rok) och bra förvaring i köksskåp och garderober. Det finns även extra förråd på gården.

Köken har spisfläkt, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Köksluckorna är släta och vita och de är push-funktion. Över arbetsbänken sitter vitt kakel. Badrummen har helkaklade väggar och klinker på golv med komfortvärme samt duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler, kommod och handdukstork. Alla vitvaror kommer från Electrolux.

Byggnaderna ligger pampigt utmed den alléprydda huvudgatan. De putsade fasaderna och färgsättningen skapar en harmonisk variation i den övriga miljön. Entréerna pryds av blomstrande buskrabatter med rosor och syréner som skapar ett lummigt och välkomnande intryck och skyddar mot insyn.

Den härliga soliga innergården är en grönskande oas som ger utrymme för både lek och umgänge eller bara en stunds skön avkoppling. Stora öppna ytor av gräs blandas med vackra planteringar av rosor, pioner och klematis som tillsammans skapar en ombonad trädgårdskänsla. Mindre gårdshus med förråd, häckplanteringar och låga murar hjälper till att skapa skyddade platser för olika aktiviteter.

Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration