Glädjens gränd 7

Glädjens gränd 7

Slutpris

770 000 kr


Umedalen— Umeå

Glädjens gränd 7


Slutpris
770 000 kr

Umedalen— Umeå

Nytt Pris 800000kr! Trevlig och välplanerad 3:a på Umedalen med stor härlig balkong

Nytt Pris 800 000 kr! Trevlig lägenhet med egen ingång i bottenvåning och förråd intill. Genomgående lägenhet med stora fönster som ger ljusa trivsamma ytor. Föreningen har klassiska rödmålade byggnader som ger ett mycket trivsamt och barnvänligt område med fin natur runt hörnet och IKSUS:s förnämliga SPA och träningsanläggning bara en bit bort och nya äventyrslekpareken står nu klar i närheten. Nära till fina promenadstråk i vacker natur längs älven och båthamn. Fotbollsplaner, lekparker och gropens populära pulkbacke finns nära intill och populära restaurangen Garage, snabbköp finns också. Stor härlig balkong med utgång från köket. I det stora köket rymmer ni med enkelhet ett bord för 6 personer. Maskinell utrustning till största delen utbytt oktober 2014. Internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till Glädjens gränd 7.


Boarea
90.5 kvm
Avgift
6 311 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-21

Mäklarhuset Umeå

Denna lägenhet på Glädjens Gränd såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Glädjens Gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.