Sök Meny
Såld

Umeå - Umedalen / Glädjens gränd 7

Nytt Pris 800000kr! Trevlig och välplanerad 3:a på Umedalen med stor härlig balkong

Nytt Pris 800 000 kr! Trevlig lägenhet med egen ingång i bottenvåning och förråd intill. Genomgående lägenhet med stora fönster som ger ljusa trivsamma ytor. Föreningen har klassiska rödmålade byggnader som ger ett mycket trivsamt och barnvänligt område med fin natur runt hörnet och IKSUS:s förnämliga SPA och träningsanläggning bara en bit bort och nya äventyrslekpareken står nu klar i närheten. Nära till fina promenadstråk i vacker natur längs älven och båthamn. Fotbollsplaner, lekparker och gropens populära pulkbacke finns nära intill och populära restaurangen Garage, snabbköp finns också. Stor härlig balkong med utgång från köket. I det stora köket rymmer ni med enkelhet ett bord för 6 personer. Maskinell utrustning till största delen utbytt oktober 2014. Internet och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Välkommen till Glädjens gränd 7.

Sponsrade länkar
Umeå / Umedalen
Glädjens gränd 7
Slutpris: 770 000 kr
Boarea: 90,5 kvm
Avgift: 6 311 kr/mån
Driftkostnad: 374 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige