Sök Meny
Såld

Uppsala - Sävja / Västgötaresan 21

Välkommen till detta välvårdade och fina bostadsrättsradhus i 2 plan med fantastiskt fint gavelläge med del av skog inpå knuten. 119,5 kvm, idag 4 rok och 3 sovrum, men med lätthet kan 4 sovrum erhållas.

Hall med svart-vitt rutigt klinkergolv, ljusa väggar, 2 garderober och trapp upp till övre plan. Fint kök, delvis renoverat 2011-12 med nya skåpluckor, svart-grönt rutigt klickgolv, nyare maskiner och matplats för ca 4-6 personer. Stort och härligt vardagsrum i vinkel med parkettgolv, ljusa väggar och plats för både soffgrupp och stor matmöbel. Från vardagsrum även utgång till den stora vinkelträaltanen, delvis under tak. Helkaklat och renoverat badrum från 2014 med svart klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på vägg med accenter i svart, handfat med kommod och vikbara duschväggar. Trapp upp till övervåning med möblerbar hall passande som "arbetsrum" samt utgång till balkong. 3 sovrum i olika storlekar med ljusa golv och väggar. Badrum i originalutförande med badkar, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin och torktumlare.

Till bostaden hör ett förråd på framsidan och ett förråd på gavelsidan.

Trevligt belägen intill skogsdunge, nära busshållplats och skola.

<

Sponsrade länkar
Uppsala / Sävja
Västgötaresan 21
Slutpris: 1 800 000 kr
Boarea: 119,5 kvm
Avgift: 7 927 kr/mån
Rum: 4 rum (3-4 sovrum)
Såld: 2017-08-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige