Sök Meny
Såld

UPPSALA - Kapellgärdet / Portalgatan 9

Ljus och stilren 4:a i Kapellgärdet!

FAST PRIS.
Välkommen till denna ljusa och stilrena bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till den inglasade balkongen från vardagsrummet. Väldisponerad lägenhet med bra storlek på samtliga rum. På föreningens innergård kan familjens minsta medlemmar njuta av en välskött lekpark. Här är en bostad där ni endast behöver flytta in och börja njuta!

I omtyckta och populära Kapellgärdet är det nära till City och Centralstationen samtidigt som närservice i form av minilivs, gym och frisör finns i området. Fyrishov ligger inom ett bekvämt avstånd för sport, bad och träning. Önskas rekreation finns Kapellgärdesparken nära och friluftsområdet Röbo en cykeltur bort. I området finns även förskola och skola.

Sponsrade länkar
UPPSALA / Kapellgärdet
Portalgatan 9
Slutpris: 3 095 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 5 165 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige