Sågargatan 2c

Sågargatan 2c

Slutpris

3 695 000 kr


Centrum/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 2c


Slutpris
3 695 000 kr

Centrum/Kungsängen— Uppsala

Välplanerad 4:a med två balkonger och fri utsikt.

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a med närhet till såväl natur och rekreation som till pulsen i city eller Resecentrum för er som pendlar.

Från lägenhetens ljusa hall når ni smart nog lägenhetens alla rum. Börjar vi i köket så möts ni av en parallellt planerad skåpsinredning inrett med neutrala vita skåp, bänkskiva i grått och kakel i vitt på väggen ovanför. Vidare leds ni in till matsplatsen med dess stora ljusinsläpp i vinkel från fyra fönster med fri utsikt vilket gör något extra med varje måltid. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp och övrigt möblemang såsom bokhyllor och matbord för det stora sällskapet om man vill det. På väggen sitter en tapet från Fornasetti. Från vardagsrummet finner ni utgången till lägenhetens balkong som förlänger sommarhalvåret i och med dess härliga inglasning. Bostaden har tre sovrum i varierande storlekar varav det ena har utgång till den mysiga balkongen med utsikt mot föreningens innergård. Det största och näststörsta sovrummet inrymmer en dubbelsäng och har gott om förvaringsmöjligheter. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter, en gästtoalett och en klädkammare.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt bredband och TV från Telia.

Det stadsnära läget ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån, naturreservatet Kungsängen och vår vackra stadspark. Som boende på Sågargatan bor ni centralt med utmärkt pendlarläge då Resecentrum ligger inom kort promenadavstånd. I närområdet finner ni bland annat en stor matbutik med generösa öppettider och postombud, apotek, flera förskolor, ett flertal restauranger, gym och salonger samt att Uppsalas stadskärna, med allt vad denna erbjuder, nås genom en kort promenad. I området ligger även Mjölnarparken och populära Anna Petrus park samt Hamnspången som tar er över till Stadsträdgården och friluftsteatern Parksnäckan. Inom gångavstånd når ni även Studenternas Arena där en mängd idrotts- och andra evenemang arrangeras Nu har även nya Tullgarnsbron öppnat vilket knyter samman Kungsängen med Studenternas Arena, Stadsträdgården och Akademiska sjukhuset. I området söder om bron finner ni ytterligare grönytor och promenadstråk längs ån, minigolf, Boulåker boulbana samt utegym. I Kungsängen bor du nära stadens puls och samtidigt granne med naturen.


Boarea
99 kvm
Avgift
6 595 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2024-05-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.