Sök Meny
Såld

Umeå - Umedalen / Vänskapsgränd 72

Mycket trivsam 2:a på bekväm bottenplan i lugnt läge!

I lugnt och trivsamt kvarter på Vänskapsgränd 72 ligger denna 2:a på praktisk bottenplan. Lägenheten är välplanerad med stora rum och separat klädkammare med fönster. Köket och vardagsrum är generösa och badrummet praktiskt med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har ett trivsamt läge med uteplats på baksidan och mysig innergård där stenlagda partier, sittytor och grönska ger en fin utemiljö för de boende på framsidan. Stabil förening där till och med garageplats ingår i månadsavgiften. Här bor man i ett lugnt läge men nära kommunikationer in till city. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Umeå / Umedalen
Vänskapsgränd 72
Slutpris: 1 040 000 kr
Boarea: 67,5 kvm
Avgift: 5 172 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 2
Såld: 2017-09-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige