Havsörnsvägen 25 A och B / Fagersjö / Farsta / Stockholm

Gårdskänsla nära stan

Slutpris
6 450 000 kr
Boarea/biarea
135/32 kvm
Driftkostnad
41 156 kr/år
Rum
10 rum (5 sovrum)
Såld
2018-07-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Havsörnsvägen 25 A och B såldes av oss 2018-07-24.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fagersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drömmer du om att bo nära storstaden men kunna njuta av natur och vatten när du kliver utanför dörren? Då är du välkommen till Havsörnsvägen 25!

Här får du känslan av att bo på en gård, nära stan - röd villa med vita knuta inbäddad i grönska på en höjd med utsikt med sjöglimt. Integrerat garage i huvudbyggnaden såväl som fristående dubbelgarage vid uppfarten. Estetiska vinklar inne i huset med stora fönsterpartier, dubbeldörrar och snedtak. Planlösningen är perfekt disponerad med ytor för socialt umgänge på samma plan med access till stor uteplats, gräsytor och skogsinslag. Övervåningen har fyra sovrum, vardagsrum och duschrum. En lägenhet med tre rum knuten till fastigheten ger fina möjligheter att driva familjeföretag, ha generationsboende, uthyrning-/intäktsmöjlighet eller "eget" boende för tonåringen. Bostäderna kan integreras till en enhet om önskvärt.

I närområdet finns Magelungen omgiven av fina skogsområden att ströva runt i och där man lätt kommer bort från storstadens stress. Med sitt läge mellan Högdalen och Farsta har man nära till all tänkbar service då båda områdena har gott om butiker och rekreationsmöjligheter som tex Farsta gård och idrottsområdet med simhall, gym, löparbanor och fotbollsplan m.m. Vid Ågesta kan man spela golf på sommaren och åka längdskidor på vintern. Här finns även ett stall för den som vill rida. Här finns inga ursäkter för att inte röra på sig! Om man känner för en fika eller lite shopping har du endast några minuters bussresa till Farsta centrum med 150 butiker och 30 restauranger och caféer samt Högdalen som är ett mindre och lite mysigare centrum. Närmast förskola finner du på andra sidan vägen och det finns ytterligare en som endast är ett par minuters promenad bort. Fagersjöskolan är en liten skola med ca 200 elever och täcker årskurserna 0-6.

Varmt välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration