Veterinärvägen 26 / Visinge / Täby

Slutpris
2 650 000 kr
Referensnummer
32 371
Tomtarea
802 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-10-22
Bostaden är såld!

Denna tomt på Veterinärvägen 26 såldes av oss 2014-10-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktiv villatomt i populära Visninge. Högt belägen vid vändplan utan genomfartstrafik.Tomten är 802 kvm och möjliggör en total bruksarea om ca 144 kvm(boyta) i en till två plan med en maxhöjd om 6 m. Tomten lämpar sig bra för att bygga 1 ½ plans villa. Garage får byggas om max 50 kvm bruttoarea med en maxhöjd om 2,5 m. Anslutningsavgift för vatten och avlopp är betald.

Visinge är ett mycket omtyckt område i Täby, och passar perfekt för en barnfamilj då det finns flera förskolor och skolor i närheten. Gångavstånd till trevlig ICA-butik, restauranger och vårdcentral. Bra kommunikationer med buss och närhet till Roslagsbanan vid Visninge station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.