Sök Meny
Såld

Västerås - Östra hamnen / Kungsängsgatan 17 A

Sjönära läge i Östra hamnen!

Modern och ljus trea med sjöutsikt, stor inglasad balkong och dubbla badrum. Attraktivt läge nära kajpromenaden med restauranger och uteserveringar. Lägenheten ligger högt upp i huset och har fönsterpartier från två håll vilket skapar ett vackert ljusflöde. Planlösningen är öppen och social med effektiva ytor och bra förvaring med klädkammare och rymliga garderober. Stort master-bedroom med eget badrum. Här bor du nära till det bästa som Östra hamnen har att erbjuda. Endast några minuters promenad bort nås Västerås city & centralstation. Övernattningslägenhet finns att hyra. Varje lägenhet är garanterad att hyra en garageplats per lägenhet. Föreningen är mycket välskött med stabil ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Västerås / Östra hamnen
Kungsängsgatan 17 A
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 5 014 kr/mån
Driftkostnad: 200 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige