Vilhelm Hansengatan 11 / Egna hem / Trollhättan

Fantastisk villa i hjärtat av Egna Hem!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
176/66 kvm
Driftkostnad
47 200 kr/år
Totalareal
603 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Vilhelm Hansengatan såldes av oss 2018-04-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I korsningen Vilhelm Hansengatan - Tord Skyttegatan finner ni denna magnifika villa! Här bor ni på en hörntomt i en karakteristisk villa uppförd 1916. Egna hem är med sitt centrala läge och med sin charmiga bebyggelse bestående av vackra villor byggda på första halvan av 1900-talet en av Trollhättans absolut populäraste stadsdelar.

Fastigheten erbjuder er ett stort hus i två plan med källare. Interiört finner ni en stor representativ salong med plats för trevliga tillställningar. Ni finner även kök, 4 sovrum, allrum, WC, badrum och rum/förvaringsytor i källaren. Här finns alla möjligheter att skapa ett trivsamt och kärleksfullt boende!

På tomten står ett stort dubbelgarage med plats för två bilar.

Missa inte detta tillfälle att förvärva en skatt med anor från tidigt 1900-tal, varmt välkomna att uppleva detta hem på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration