Triangelvägen 37 / Bergeforsen / Timrå

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea/biarea
120/33 kvm
Driftkostnad
45 748 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på triangelvägen såldes av oss 2019-02-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergeforsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi glädjen att kunna erbjuda denna mycket fint renoverade villa precis intill Indalsälven i Bergeforsen! Här slås man framförallt av det fantastiska köket och vardagsrummet i öppen planlösning med den rejäla täljstenskaminen som kronan på verket. Utöver det finns här också ett nyrenoverat badrum och tre fräscha sovrum. Behöver ni mer utrymme så finns också ett hobbyrum som kan byggas om till sovrum. På den lugna baksidan njuter ni av utsikten mot älven från antingen den inglasade altanen eller från den takade altanen intill. Dessutom finns ett trädäck i anslutning till den härliga poolen! Från baksidan är det endast några tiotal meter ner till stranden vid älvkanten. Huset är beläget i lugnt område med närhet till skola, mattaffär och flygplats. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration