Merlovägen 4

Merlovägen 4

Slutpris

2 250 000 kr


Timrådalen— Timrå

Merlovägen 4


Slutpris
2 250 000 kr

Timrådalen— Timrå

Rymlig familjevilla med lugnt läge!

Det första vi möts av när vi svänger upp på Merlovägen är en vacker trädallé och som andra hus på gatan finner vi denna mycket rymliga 1-plansvilla med källare. Villan är lugnt belägen på en fin trädgårdstomt med härlig utsikt mot trädallén samt en grönyta på andra sidan gatan.

I anslutning till entrén finns en stenlagd uteplats och på baksidan finns en mycket stor altan med nedsänkt utebad! Uppfarten har gott om plats för bilar tillsammans med det vidbyggda garaget med access direkt från källaren.

I entréplanet möts vi av stora öppna ytor med fri sikt mellan kök, hall & vardagsrum. Det stora köket har härliga arbetsytor, generöst tilltagen förvaring och en härlig köksö. I det stora vardagsrummet i vinkel finns plats för både matplats och soffgrupp. Det ljusa badrummet är renoverat med kakel & klinker och det finns hela tre sovrum i detta våningsplan.

Källaren bjuder på ytterligare samvaroutrymmen med en mycket stor gillestuga med braskamin. Här finns också gym/relax med anslutande dusch & bastu samt ett stort förråd som skulle kunna användas som hobbyrum. Ett fjärde sovrum finns också liksom klädkammare, tvättstuga och matkällare.

Söker ni en större villa i bra skick är detta ett måste att se!


Boarea/biarea
119/147 kvm
Driftkostnad
57 329 kr/år
Tomtarea
1 101 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-03

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Merlovägen såldes av oss 2024-07-03. Se alla våra försäljningar i Timrå samt även på Merlovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.