Gävlegatan 2, 6 tr / Vasastan / Stockholm

Sex meter kungsbalkong högst upp med fri utsikt!

Slutpris
3 640 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
605 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-02-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gävlegatan såldes av oss 2019-02-24.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En alldeles perfekt lägenhet belägen med en sex meter lång kungsbalkong, som sträcker sig längs hela lägenheten. Här bor du högst upp och har ett fritt läge med utsikt över Vasastan i en charmig 20-tals lägenhet! Här är det bara att flytta in! Välkomnande hall med gott om förvaring i garderobsvägg. Trevligt allrum som erbjuder två fönsterpartier med spröjs och utgång till balkongen. Rummet har plats för en soffa och sängskåp. Praktiskt kök och ett fräscht badrum. Lägenheten bjuder på en vacker stuckatur.

Föreningen har mycket stark ekonomi med en belåningsgrad på endast ca 500 kr/kvm och dessutom dolt kapital i form av en hyresrätt.

Läget är ypperligt med bra kommunikationer och promenadavstånd till både Odenplan och Sankt Eriksplan. Här är det perfekta första egna boendet!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.