Aktergatan 21, 2 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Ljus och välplanerad trea med balkong i syd/väst! Lugnt toppläge i Sjöstan!

Slutpris
4 670 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 825 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Aktergatan såldes av oss 2019-05-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad trea i insynsfritt läge i populära Hammarby Sjöstad/Sickla Kaj! Härlig balkong i syd/väst med många soltimmar och gott om plats för utemöbler. Högt läge med fri utsikt över parken med kanal och Hammarbybacken. Genomgående toppskick i lägenheten med bl.a nyrenoverat, påkostat kök och lyxigt badrum. Luftig och social planlösning i kök/vardagsrum med möjlighet att gå runt i lägenheten. Praktisk förvaring i walk-in closet och flera platsbyggda lösningar. Dessutom ett väl tilltaget förråd i källarplan om 7,5 kvm. Disponeras idag som trea med två sovrum, möjlig rymlig tvåa.

Populär och välskött äkta förening som äger marken. Garage i föreningen som inbringar över 300.000 kr/år i intäkter.

Hammarby Sjöstad är känt för sina lummiga grönområden och sjönära läge. 30 meter till Sickla Kanals härliga promenadstråk och bryggor. Skidorna förvarar du i källaren, promenadavstånd (200 m) till omtyckta Hammarbybacken är oslagbart. Gott om butiker, matbutiker och restauranger i närområdet samt direkt närhet till Sickla Köpkvarters omfattande utbud & biograf. Ypperliga kommunikationer med Tvärbana precis intill, buss och båt. Möjlighet finns till båtplats nära lägenheten, dock kötid. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration