Rådstugatan 15 B / Centrum / Luleå

Välkommen till en 1:a med Luleås finaste utsikt..?

Slutpris
1 030 000 kr
Boarea/biarea
36,5/4 kvm
Avgift
1 945 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådstugatan såldes av oss 2019-03-06.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in i en sliten etta i originalskick på omtyckta Rådstugatan och upplev genuin charm! Högst upp på vån 3 med hiss i huset och underbar utsikt från inglasad balkong med direkt vy över Norra hamn & Stadsviken! Här erbjuds en optimalt planerad, mysig och insynsskyddad lägenhet med vackert ljusinsläpp och fin utsikt. Här finns saker som behöver åtgärdas, vilket också innebär en möjlighet att välja och vraka bland färger, material och utrustning! Ett riktigt renoveringsobjekt med andra ord. Låg månadsavgift i skuldfri förening! I hjärtat av stan bor du mycket attraktivt, havsnära och centralt med närhet till bland annat butiker, restauranger, caféer, barer, parklekar, vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats, båthamn, köpcentrum, busshållplats och tågstation. Norra Hamn och Stadsviken ligger runt hörnet, city och Gültzauudden en kortare promenad bort. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.