Rogbergavägen 17 B / Huskvarna Söder / Huskvarna / Jönköping

Trea på sköna söder!

Slutpris
1 315 000 kr
Boarea
69,9 kvm
Avgift
3 423 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rogbergavägen såldes av oss 2019-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huskvarna Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med naturen nära inpå och härliga vyer från inglasade balkongen erbjuds nu denna inflyttningsklara trea. Lägenheten bjuder på en optimal planlösning med helkaklat badrum med duschhörna, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter, generöst vardagsrum och delvis renoverat kök med plats för matbord. Trevligt ljusflöde från norr till söder med inglasad balkong med härliga vyer. Balkongen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och utgör ett extra rum under sommarhalvåret.
Här bor man i en välskött förening med stora investeringar utförda så som stambyte och renovering av helkaklade badrum/wc, takomläggning, 3-glasfönster, tillbyggnad och inglasning av balkongerna, dragit in fiber, nyare ytterdörrar, fräschat upp trapphusen etc. Till lägenheten hör två st förråd, ett källarförråd och en matkällare.

Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll; Huskvarna centrum med dess rika utbud av shopping, matbutiker och restauranger, Friskis & Svettis, Nordic Wellness och Huskvarna Folkets Park. På ännu kortare promenadavstånd nås Vapenvallen och Lillådalen med trevliga promenadstråk. Busshållsplats precis utanför entrén med stadstrafik linje 13 och 1 går direkt till Jönköping via Elmia. Tågstationen ligger ca. 10 minuter gång bort för att ta sig in till Jönköping.
Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration