Idrottsgatan 3D / Åstorp

Nyrenoverade ett rum och kök med låg månadsavgift.

Slutpris
450 000 kr
Boarea
42 kvm
Avgift
2 698 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på idrottsgatan såldes av oss 2019-06-18.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna helt nyrenoverade lägenhet om ett rum och kök på Idrottsgatan 3 D. Lägenheten ligger på tredje våningen i huset som har en trapphiss. Lägenheten är välplanerad och väldigt rymlig och ljus i och med fönster och inglasad balkong i västerläge. I hallen finns bra förvaring i de inbyggda garderoberna och städskrubben. I hallen, köket, balkongen och badrummet ligger klinkergolv och i vardagsrummet ligger ett nytt parkettgolv. Badrummet har helkaklade väggar och renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte. I badrummet är förberett och finns bra utrymme för en egen tvättmaskin. Tvättstugan finns annars i källaren. Köket är helt nytt och är ett Epok kök. Alla vitvaror är helt nya förutom kylen och frysen som har några år på nacken.

Här bor man i en stor och ekonomisk skötsam förening som förvaltas av Riksbyggen. Man bor med närhet till affärer, gym, förskolor, grundskolor och vårdcentral.
Man bor även med goda bussförbindelser och i Åstorp finns även tågstation.
Sammanfattningsvis ett mycket bra och billigt boende. Finns möjlighet till snabbt tillträde. Parkeringsplats ingår i avgiften.

Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration