Johan Eriksson - mäklare i Helsingborg

"Johan är en fantastisk mäklare. Lugn, förtroendeingivande och otroligt kunnig. Jag är mycket nöjd med Johans insats och kommer rekommendera honom till alla jag känner. Stort tack Johan! " - Säljare på Koltrastgatan 20B

Vem är jag?

Johan, 31 år, bosatt i Mariastaden, två barn, sambo. Fastighetsmäklare sedan 2014, sålt villor, lägenheter, tomter och fritidshus. Driver tillsammans med Pontus Mäklarhusets kontor i Helsingborg. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Under 2017 så sålde jag tredje flest bostäder av alla mäklare i Helsingborgs kommun.

Företagets vision och mål.

Vår vision är att på sikt bli ett av de ledande mäklarkontoren i kommunen. Detta genom att långsiktigt leverera högre kvalité och högre slutpriser än våra konkurrenter. Vår ambition är att kontoret ska vara det mest rekommenderade och ha de nöjdaste kunderna av alla kontor i kommunen.

Den mest rekommenderade mäklaren i hela kommunen 2017

Något som jag är extra stolt över är att jag fick utmärkelsen "den mest rekommenderade mäklaren 2017" av HittaMäklare, där alla mäklare är registrerade. På Hittamäklare.se kan ni gå in och se vad mina säljare har skrivit om mig. Ett bättre kvitto på att man gör ett bra jobb än så fina rekommendationer av sina säljare, det finns inte!

Varför just mig?

Jag är en mycket driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar samt en säljchefsutbildning. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Sedan 2018/12 är jag även Certifierad Nyproduktionsmäklare.

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

Johan Eriksson Fastighetsmäklare / Delägare
Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Helsingborg
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Vill du veta vad din bostad är värd?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler