Johan Eriksson - mäklare i Helsingborg

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (359 omdömen)

"Johan är en fantastisk mäklare. Lugn, förtroendeingivande och otroligt kunnig. Jag är mycket nöjd med Johans insats och kommer rekommendera honom till alla jag känner. Stort tack Johan! " - Säljare på Koltrastgatan 20B

Vem är jag?

Johan, 33 år, bosatt i Mariastaden, två barn, sambo. Fastighetsmäklare sedan 2014, sålt villor, lägenheter, tomter och fritidshus. Driver tillsammans med Pontus Mäklarhusets kontor i Helsingborg. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Under 2017 så sålde jag tredje flest bostäder av alla mäklare i Helsingborgs kommun.

Företagets vision och mål.

Vår vision är att på sikt bli ett av de ledande mäklarkontoren i kommunen. Detta genom att långsiktigt leverera högre kvalité och högre slutpriser än våra konkurrenter. Vår ambition är att kontoret ska vara det mest rekommenderade och ha de nöjdaste kunderna av alla kontor i kommunen.

Varför just mig?

Jag är en mycket driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar samt en säljchefsutbildning. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Sedan 2018/12 är jag även Certifierad Nyproduktionsmäklare.

Skriftliga värderingar i förmån för Barncancerfonden

Behöver du eller någon du känner en skriftlig värdering av din bostad? Låt mig göra den! Jag tar ingen egen ersättning för värderingen utan kommer enbart be er swisha betalningen till Barncancerfonden. Under 2020 samlade jag in mer än 50 000 kr via skriftliga värderingar vilket jag är otroligt tacksam för!

Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Johan Eriksson Fastighetsmäklare / Delägare
Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Helsingborg
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler