Pontus Aronsson

Jag drivs av att ständigt vilja utvecklas och strävar alltid efter att bli lite bättre och aldrig nöja mig med där jag är idag. Därför var det ett självklart val för mig att ta nästa steg i karriären och etablera min egna mäklarfirma och bli delägare tillsammans med Johan. Förtroendet att få hjälpa människor där det för många är deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium!

Utmärkelser

Mitt fokus, tillgänglighet, kunskap och engagemang i varje bostadsaffär har lett till att jag sålde ca 50 bostäder mitt första år, satte nytt rekord i omsättning både per månad och år som rookie samt vunnit intagstävling över alla mäklare i Sverige inom min förra kedja.

Pontus Aronsson måste sägas vara ett föredöme av vad som kan förväntas av en mäklare! Skapade väldigt snabbt ett stort förtroende och visade snabbt ett enormt engagemang och proffessionalitet inför vårt sälj-objekt. Jag skulle mer än gärna rekommendera Pontus till alla som behöver en mäklare!

Pontus Aronsson Fastighetsmäklare / Delägare
Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Pontus har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 206 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 36
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering