Pontus Aronsson - mäklare i Helsingborg

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (464 omdömen)

Jag drivs av att ständigt vilja utvecklas och strävar alltid efter att bli lite bättre och aldrig nöja mig med där jag är idag. Därför var det ett självklart val för mig att ta nästa steg i karriären och öppna eget kontor i Helsingborg och Åstorp tillsammans med Johan Eriksson. Förtroendet att få hjälpa människor där det för många är deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium!

Utmärkelser

- År 2021 blev jag utsedd till en av landets bäst säljande fastighetsmäklare av Hemnet - Sålde flest bostäder totalt i samtliga kommuner som jag är verksam i år 2019, 2020 och 2021. - Skånes mest rekommenderade mäklare 2019, Sveriges mest rekommenderade 2019/2020 inom Mäklarhuset. - Årets mäklare 2018 i Helsingborgs kommun - Driver två kontor, Helsingborg och Åstorp

Pontus Aronsson måste sägas vara ett föredöme av vad som kan förväntas av en mäklare! Skapade väldigt snabbt ett stort förtroende och visade snabbt ett enormt engagemang och proffessionalitet inför vårt sälj-objekt. Jag skulle mer än gärna rekommendera Pontus till alla som behöver en mäklare!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Pontus Aronsson, mäklare / delägare i Helsingborg
Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Kontor: Helsingborg / Åstorp
Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.