Din mäklare i Åstorp

Mäklarhuset ÅstorpBesöksadress

Storgatan 9 265 34 Åstorp

Ska du köpa eller sälja en bostad? Hos våra kompetenta mäklare kan du känna dig trygg och säker. Vi hjälper dig till en riktigt lyckad bostadsaffär. Mäklarhuset Åstorp erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Boka en muntlig konstandfri värdering redan idag!

Våra mäklare kan Åstorp

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Åstorp idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Åstorp
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Anna Hahne

Assistent / Kontorsansvarig
Föräldraledig
Talar även engelska.

Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Åstorp Storgatan 9 265 34 Åstorp

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad i Åstorp


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Kontakta din lokala mäklare i Åstorp idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.