Naos 21 / Torre del Mar / Vélez Málaga / Nyproduktion

Radhus med havsutsikt!

Boarea
96 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Naos 21 såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Vélez Málaga

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torre del Mar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Moderna radhus med fantastisk havsutsikt, 20 minuters promenad från strandpromenaden i Torre del Mar.
Bostäderna ligger i ett lugnt och familjärt bostadsområde med utsikt över hav och berg. Här finns goda kommunikationer och närhet till centrum.

Radhusen är fördelade på två plan om 96 kvm och kommer med 3 sovrum, 2 badrum, 1 gästtoalett och stora terrasser. Dessutom ingår ett gemensamt garage med privat parkering och förråd, trevliga gemensamma trädgårdar, stort poolområde och en lekplats för barn.
Bostäderna är utrustade med aircondition och i köket ingår spis, ugn, köksfläkt, tvättmaskin, diskmaskin, kyl och frys.

Projektet, väntas stå färdigt under andra kvartalet 2020 och erbjuder en variation av planlösningar och terrass-storlekar.
Priser från 237.000 € - 306.000 €

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Prisbelönt strandpromenad

Torre del Mar är ett området som kan njutas året om. Utmed stranden finns en fantastisk strandpromenad, Paseo Maritimo de Poniente. Längs strandpromenaden har man cykelbana och i sanden har man en preparerad bana för joggare. Utmed strandpromenaden finns många trevliga restauranger och gott om aktiviteter såsom vollybollplaner, lekplatser, fotbollsmål, padelbanor och mycket mer. Intill stranden brukar det även hållas en nattmarknad sommartid.

Historia

Staden är ett genuint spanskt samhälle där man har kunnat bevara den äkta spanska atmosfären. Stadens namn kommer från alla de vakttornen i byn som man använde för att skydda kusten under den romerska och moriska tiden. Torre del Mar är idag en populär badort som under sommartid lockar många.

Omgivningen

Omgivningen runt Torre del Mar är idealiskt för bergsvandring, där man passerar små vita byar och får uppleva den härliga naturen med odlingar av avokado, mango, olika subtropiska frukter och vinodlingar. I och med alla vinodlingar som finns här i bergen, produceras här söta viner som är gjorda på druvan Moscatel.

Aktiviteter och utbud

I Torre del Mar har man en vattenpark, Aquavelis Water Park, med flertal åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn. I Torre del Mar har infrastrukturen gått framåt och gator och torg har restaurerats. Mellan Torre del Mar och Velez-Malaga finns köpcentret El Ingenio. Här finns många klädbutiker, restauranger och biosalonger. Det finns gott om restauranger i Torre del Mar där det serveras traditionella spanska rätter, fiskrätter och även internationella rätter. I Torre del Mar finns också många barer och diskotek. Det finns två golfbanor i närheten av Torre del Mar. Den närmaste golfbanan är Baviera golf som ligger 2 km bort från Torre del Mar i ett fint villaområde som heter Caleta de Velez. I Torre del Mar har man flera har man aktiviteter året om, man har bland annat anordnat konserter på stranden, flygshower, tivoli och mycket mer.

Kommunala tjänster

I närområde finns det flera skolor och sjukhus med flertalet specialistmottagningar.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.