Tordyvelvägen 4 / Korpadalen / Asarum / Karlshamn

1½-plansvilla med generösa ytor-tomt i västerläge!

Slutpris
3 020 000 kr
Boarea/biarea
157/10 kvm
Driftkostnad
35 725 kr/år
Tomtarea
754 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Tordyvelvägen såldes av oss 2017-08-30. Se alla våra försäljningar i Asarum samt även på Tordyvelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Korpadalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa i Korpadalen belägen på återvändsgata. 6 rum varav 4 sovrum. Kvalitativa renoveringar/förbättringar och materialval. Modern planlösning med kombinerat vardagsrum/kök/matplats. 2 badrum med kakel och klinker/el-golvvärme. Genomgående Pergo-golv (entrèplan ) samt genomgående ekparkettgolv (ovanvåning). Utgång till trädäck i västerläge från matplats,kök och sovrum. Allrum med utgång till balkong i västerläge samt keddy-insatskamin. Möjlighet att ansluta elpanna till luft/vatten. Separat garage/förråd. Kort avstånd till servicebutik, dagis, skolor, lekplatser, natur samt busslinje till Karlshamn. Villan är ansluten till fiber. Radonmätning, energideklaration samt överlåtelsebesiktning utfört. Välkomna att boka in er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration