Mäklare i Karlshamn

Martin Roskvist

Martin Roskvist

Martin Roskvist

VD/Fastighetsmäklare

Kontor
Karlshamn
Talar

Mäklare i Karlshamn

Martin Roskvist

Välkomna till min profil, vad trevligt att just ni tittar in!

KORT OM MIG

Jag har varit verksam som fastighetmäklare sedan 2012 i Karlshamn som är min hemort. Årets Mäklare i Sverige 2018 inom Mäklarhuset, sedan 2021 stolt ägare till Mäklarhuset i Karlshamn. Med min långa erfarenhet och med min goda kunskap om människorna och miljön i Karlshamn skapar jag mervärden till just din bostadsaffär.

KONTORET:

Mäklarhuset i Karlshamn har förmedlat bostäder i två decennier. Kontoret består utav mig och min kollega Elinor som ni finner mitt i centrala Karlshamn på Kungsgatan 44. Vi har arbetat tillsammans i tio år och byggt upp en stabil affärsmodell för en lyckad bostadsaffär. Tillsammans har vi kunskaper och färdigheter för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen till våra kunder.

AMBITION:

Min ambition är att mina kunder ska vara nöjda med sin livs största affär och varmt rekommendera mig som fastighetsmäklare till familj, vänner och bekanta. För mig som fastighetsmäklare är varje kund oerhört viktig, ingen affär är för liten eller för stor. Ledord för mig som mäklare är trygghet, förtroende och affärsmässighet.

HittaMäklare
4.9Hitta till oss


Mäklarhuset Karlshamn Kungsgatan 44 374 36 Karlshamn

Öppettider


Vardagar 9-17
Helgdagar och övriga dagar, enligt överenskommelse.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.