Orsjövägen 105 / Orsjöområdet / Jämshög / Olofström

Trivsamt boende i lantlig miljö på Orsjövägen /Jämshög

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea/biarea
100/50 kvm
Driftkostnad
29 700 kr/år
Tomtarea
3 155 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-26
Bostaden är såld!

Denna villa på orsjövägen såldes av oss 2020-05-26. Se alla våra försäljningar i Jämshög samt även på orsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Orsjöområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett boende för Er som gillar en "röd liten stuga" i lantlig miljö. Underbart tomt som gränsar till skogsparti. Några hundra meter till den omtyckta badsjön Stora Orsjön. Stugan i övrigt är välskött och väl omhändertagen av nuvarande ägare. Välkomnande veranda ger ett mysigt intryck. Entréplan med vardagsrum (tidigare delat i vardagsrum samt sovrum), rejält lantkök med björkluckor, allrum med utgång till trädäck. Två sovrum på plan 2. Intilliggande "ladan" med loft, mellanplan på hela 140 kvm (inkl 2 garage) samt underdel på ca 80 kvm med förvaring av trädgårdsredskap, gräsklippare m m.. Grävd brunn samt eget avlopp med trekammarbrunn, fördelningsbrunn samt infiltration (allt godkänt). Vedeldat, 2 ack.tankar (en med elpatron) samt solfångare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.