Bokönvägen 32

Bokönvägen 32

Slutpris

3 400 000 kr


Kallinge— Ronneby

Bokönvägen 32


Slutpris
3 400 000 kr

Kallinge— Ronneby

SKOGSFASTIGHET 37 ha

SKOGSFASTIGHET 37 ha - Varierande skogsfastighet om ca 37,75 ha nära Kallinge/Ronneby. Avstyckad bostadsfastighet (1:25) säljs separat. Resterna efter ekonomibyggnaderna på aktuell fastighet och rivning /uppröjning görs ej av säljaren. Virkesförråd enl plan (upprättad mars-21) 3459 m³sk. Fastighetens vägar är i behov av en uppgradering. I dagläget endast tillgänglig m bil utan släp. Det finns 3,4 ha som är oplanterat och behöver göras så fort som möjligt för att inte dessa skall slya igen. Likaså finns ca 6 ha som är i akut behov av röjning. Område 17 i planen är ett svagt betesmarks område som är bergbundet som i vissa delar är impediment och ej lämpligt för skogsproduktion. Fastigheten är kuperad med flertalet branter och raviner vilket ger en speciell karaktär. Jakten följer fastigheten from 2021-08-01. Fastigheten överlåts i befintligt skick. Friskrivning.


Tomtarea
37.7554 ha
Fastigh.bet
RONNEBY PÄNSERYD 1:17
Objekttyp
Skog
Inriktning
Skogsfastighet
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Karlskrona

Denna gård på Bokönvägen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i KALLINGE samt även på Bokönvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.