Klövastensvägen 4 / Nogersund / Sölvesborg

Tomt i Nogersund

Slutpris
600 000 kr
Tomtarea
1 019 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SÖLVESBORG SKÖNABÄCK 1:332
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna tomt på Klövastensvägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Sölvesborg samt även på Klövastensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nogersund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig tomt om 1 019 kvm intill park i Nogersund. På ca 350 meters avstånd finns havet och Nogersunds hamn och fiskeläge. Från hamnen går båten till underbara Hanö. Buss finns från hamnen som rullar till Mjällby och Sölvesborg och på en bilfärd om fem minuter nås Hällevik med restauranger, bad m.m. Se bifogad byggnadsplan under dokument och länkar på vad som får byggas på denna fastighet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.