Stibyvägen 184

Stibyvägen 184

Slutpris

2 850 000 kr


Hällevik— Sölvesborg

Stibyvägen 184


Slutpris
2 850 000 kr

Hällevik— Sölvesborg

Gamla skolan i Stiby söker ny ägare!

Fantastisk villa med härlig atmosfär och rymd byggd 1870 med en boyta om hela 235 kvm som fördelar sig på två plan. Här bedrevs skola på 40-talet , därefter användes huset som missionshus och sedermera som bostad/fritidshus. Villan erbjuder stor härlig sal med fint ljusinsläpp via flertalet fönster, vackra trägolv och öppen spis som sprider härlig värme i salen. Ett fantastiskt rum att umgås i och plats för många. Charmigt ljust kök med matplats, fyra bra sovrum, rymligt allrum samt ett duschrum i varje plan. Fristående förråd/pannrum/tvättrum och vedbod. Kommunalt vatten och enskilt avlopp via ny trekammarbrunn med infiltration från 2022. Villan är förbesiktigad.

Fastigheten är belägen på Stibyvägen med fritt lugnt läge med stor härlig naturtomt om 3963 kvm söder om Hällevik med gång- och cykelavstånd till fina sandstränder och även uppvärmda utomhuspooler, mysig småbåtshamn, vacker natur, restauranger och affär, grundskola, busshållplats samt fotboll på Strandvallen. Från Nogersund, som ligger på ca sex kilometers avstånd, går regelbundet båt till den vackra ön Hanö. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
235/10 kvm
Driftkostnad
52 429 kr/år
Tomtarea
3 963 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-14

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Stibyvägen såldes av oss 2023-05-14. Se alla våra försäljningar i Sölvesborg samt även på Stibyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.