Herrgårdsviksvägen 25 / Tjurkö / Karlskrona

MILSVID UTSIKT I VÄSTERLÄGE OCH KVÄLLSSOL

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea
300 kvm
Driftkostnad
10 050 kr/år
Totalareal
4 378 kvm
Rum
12 rum (8-10 sovrum)
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Herrgårdsviksvägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Tjurkö samt även på Herrgårdsviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tjurkö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

MILSVID UTSIKT I VÄSTERLÄGE OCH KVÄLLSSOL. Som upplagt för "herrgårdsliv" i skärgården. Dels för att området heter "Herrgården" och huset rymmer ansenliga 300 kvadratmeter från en svunnen tid... Byggt under stenhuggarepoken vid förra seklets början och i mitten av 1900-talet använt som semesterhem ägt av järnvägen. Här finns en enorm sal för umgänge och avslappnat sommarliv. Flera rum i fil med utsikt mot havet. Spännande namngivning av rummen såsom "gökboet, skandia, gröna rummet, röda rummet, rökrummet" mm. Många vackra eldstäder som tyvärr behöver repareras innan de kan användas. Ena kakelugnen är dock faktiskt en förtäckt bar med tillträde från köket och fungerar väl för sitt ändamål. Ovanvåning med stort allrum med köksdel och flera sovrum. Magisk utsikt och solnedgångar med några steg till friska klippbad. Utsikten är intagande med inloppet, redden, "Fyren Godnatt" och hela Karlskrona. Kanske bästa västerläget i skärgården? Gott om utrymme med plats för den stora familjen och gäster. Nuvarande ägare har nr 1 i kö till båtplats i närbelägen hamn. En köpare kan verkligen sätta sin egen prägel på huset. Blivande skärgårdspensionat eller bed-and-brakfast? Utvecklingsbart!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.