Norra Järnvägsgatan 3F

Norra Järnvägsgatan 3F

Slutpris

1 800 000 kr


Britsarvet— Falun

Norra Järnvägsgatan 3F


Slutpris
1 800 000 kr

Britsarvet— Falun

Välkommen till Norra Järnvägsgatan 3F!

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och väldisponerade tvårummare om 55 kvm i Britsarvet. Bostaden erbjuder rymlig hall med förråd. Generöst badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Genomtänkt social planlösning mellan kök och vardagsrum med access till uteplats. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter.

På innergården finns separat förrådsbyggnad med ett förråd som tillhör lägenheten. Här finns även flertalet pallkragar för plantering och odling, en inbjudande pergola, lekplats samt stor gräsmatta plats för lek och socialt umgänge. En plats för alla åldrar att trivas i.
Parkeringsplats med motorvärmare som finns att hyra.

Bo bekvämt med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan. Närhet till mataffärer, förskolor, skolor, vårdcentral, restauranger samt kollektivförbindelser. Med en kort promenad når du Kålgården med ny lekplats, minigolfbana, beachvolleybollplaner, utegymanläggning och motionsmöjligheter runtom sjön. Här finns även stora öppna gräsytor, träddungar och sittmöjligheter som gör parken utmärkt för picknickar. Ett stenkast från bostaden nås Faluns alla kulturkvarterer med dess historia. Britsarvet har även närhet till Lugnets natursköna områden, Högskolan Dalarna och Falu lasarett.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 497 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2023-02-06

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Norra Järnvägsgatan såldes av oss 2023-02-06. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Norra Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.