Parkgatan 5 / Centralt / Falun / Nyproduktion

ATTRAKTIVT & CENTRALT LÄGE

Slutpris
1 848 000 kr
Referensnummer
122 711
Boarea
84 kvm
Avgift
3 460 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Parkgatan 5 såldes av oss 2014-06-13. Se alla våra försäljningar i Falun

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Böndernas Hus är en ståtlig byggnad uppförd 1932 i 20-talets klassicism med invändiga drag från 30-talet. Byggnaden ritades av Gustav Classon åt Dalarnas Försäkringsbolag. Böndernas Hus kommer att genomgå en varsam, övergripande ombyggnation där 14 lägenheter kommer att nyproduceras med fina och smakfulla materialval. Mycket attraktivt läge med närhet till resecentrum, affärscentrum, skolor och idrottsanläggningar på Lugnet. Beräknat tillträde sommaren 2015. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.