Övermo Verkstadsvägen 11 / Övermo / Leksand

LEKSAND / ÖVERMO / VERKSTADSVÄGEN 11

Slutpris
2 250 000 kr
Referensnummer
132 774
Boarea/biarea
106/58 kvm
Driftkostnad
27 718 kr/år
Tomtarea
2 480 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Övermo Verkstadsvägen 11 såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Leksand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Övermo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

30-tals villa med härlig och harmonisk känsla, varsamt och smakfullt renoverad för att bibehålla den ursprungliga stilen. Villa med öppna sociala ytor och god plats för matlagning och umgänge, vardagsrummet har öppen spis med insats, vardagsrum och matrum med utiskt över älven. Jättehärligt läge med gång- och cykelavstånd till Noret och ändå lite som på landet. Ett stenkast till bad- och båt-plats vid älven. Nytt tegel-tak, renoverade fönster och nymålad fasad. Stor tomt med plats för odling och lek, gäststuga och förrådsbyggnad med plats för hobbyverksamhet. Bygglov finns för garagebyggnad

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.